12.2.

Jsem zasspět. Ahoj. Dneska nám konečně začaly prázdniny takže mám týden volna. Super ne? Jdu něco připsat ahojky.

 

11.2.

Mooooooooooc se omlouvám. zase jsem nepsala ale teď budu fakt pilná. Jdu něco napsat. O prázdninách pojedu k babičce a ona mi slíbila že s námi půjde do opcodu a koupí nám nějakýho Schleicha. Super.Ahoj.

Jak jste si jistě všymly změnila jsem název ranče. Napadlo mě že název Vltava se pro náš ranč nehodí jelikož k Vltavě je to od nád hrozně daleko. Fríský kůň je moje nej. plemeno a tak asi tušíte význam názvu. Navíc Frísové spolu s Tinkery je druhé nejrozšířelejší. Zatím Ahoj.

 

7.2. Kavaríl

Ahoj. Vracím se ke starému deníku, tamten se mi moc nelíbyl. Včera jsem byla u babičky a dostala jsem nového Schleicha. Informace najdete zde: KLIK Zatím ahoj.

3.1. Kreativ

Ahoj. Jistě se ptáte proč jsem nenapsala. Neměla jsem čas. Teť půjdu zase psát profilky. Ahoj.
 
28.1. Flamel
Ahoj. Dneska jsme dostaly vysvědčení. Bylo by dobré kdyby tam nebyla ta trojka z matiky. Jinak čtyři dvojky ale jinak byly jedničky. Zítra půjdeme na návštěvu ke kamarádům a napíšu nebojte se. Ahoj.
 
25.1. Ginger
Nemám moc času psát tak jsem vám jen chtěla napsat aby jste tu nečekaly až napíšu nějaký článek. Ahoj.
 
24.1. Mysterix
Ahoj. Tak jsem úplně promrzlá ale ani to mi nezabrání abych napsala. Byla jsem venku fotit fotopříběhy ale se sněhem jsme na tom opravdu mizerně, takže to asi nebude nic moc. Zítra zase půjdu do školy ale vůbec se mi nechce, mnohem radči bych dělala něco zajímavého s koníky ale to nejde. Ještě štěstí že zítra máme jenom pět hodin ale i tak. Tak já jdu zas něco dělat. Ahoj.
 
23.1. Toscan
Ahojky. Dneska jsme hodně uklízely a při té příležitosti jsem trochu utřela hadrem i Sněženku která to opravdu potřebovala. Ahoooooj.
Jsem zase zpět a napsala jsem jeden perfektní článek: KLIK Ahoj.
 
22.1. Rubby
Ahoj. Uf stihla jsem to. Jdu dělat profilky u koní abych splnila to novoroční předevzetí. Na ranči je 36 koní, klisen 23 a hřebců 17 (počítám i hříbata). Nově jsem udělala že klisny mají jednu stáj a hřebci druhou (ty klisny se mi tam málem nevešly). Tak ahoj. 
 
21.1. Delta
Ne, nezemřela jsem. Jen jsem byla nemocná a vlastně ještě pořád trochu jsem a tím pádem i moje předevzetí je v čudu. Skusím napsat ještě nějaký článek. Ahoj.
 
13.1. Jiskra
Ahoj asi jsem vám zapoměla napsat moje novoroční předevzetí. Tady jsou:
-Dopsat profilky
-Udělat nějaký články o výrobkách
-Udělat sedlo na koně
-Psát každý den na web (tohle úspěšně porušuju)
-Víc se učit (to nebyl můj nápad)
Ahoj zase zítra.
 
12.1. Sunny
Ahojky, trocu jsem slavila protože jak vidíte naše Sunny má svátek. Dneska jsem málem nestihla napsat protože jsem měla odpoledku a učitel nás nechtěl pustit takže už se musím rozloučit. Ahoj a zítra.
 
11.1. Démon
Ahoj. Včera večer proběhl na naší zahradě Velký Vánoční dostih. Sněhu bylo opravdu mnoho a byly špatné podmínky na ježdění a tak ze všech sedmi koní doběhly jenom čtyři. Fotky brzo budou, teda snad protože jak už jistě víte přesunout je na počítač dá docela práci. Tak ahojky a ať se daří.
 
10.1. Diamond
Ahoj. Tak co jak se vám líbylo PF. Ještě ho došperkuju. Jak vidíte zase se držím a doufám že tentokrát víjde to že budu měsíc psát bez přestávky. Jdu koníkům dělat profily a dopíšu ten rozhovor. Tak ahoj a mějte se hezky.
 
9.1. Furiosso
Ahojky držím se. Teť se jdu mrknout na jiné ranče Ahojky.
Tak jsem zase spádky a konečně jsem udělala to PF dělala jsem ho na rychlo ale snad se bude líbit. Tady je. Ahoj.
 
8.1. Sebastian
Ahojky, jak jste si už jistě všimly vedle datumu je i jméno pro koně. Proč? Odpověď je hrozně lehká. Abyjste nemusely každý den choodit do kalendáře a koukat se jaký kůň má svátek. Takže dneska vše nej. všem Sebastianům. Mimo jiné mám teť cíl psát celý měsíc aniž bych nevynechlala jediný den. Ano, do 8.2. nevynechám jediný den aniž bych nenapsala alespoň jednu větu. Takže začínám  teď. A ješťě jsem vylosovala koně kteří obdrží tituly na rok 2015. KLIK Ahoj.
 
7.1.
Mooooooooc se omlouvám že jsem nenapsala. A proto si pro vás připravuji rozhovor s jedním hříbětem.  Hádejte s kterým. Odpověď najdete zde: KLIK   Ahoj.
 
5.1.
Ahooj. Jen tak tak jsem stačila napsat. Vyráběla jsem ohlávky, jednu výstavní a jednu pro Shiry. Vypadají opravdu dobře. Přesvěčte se sami, ahoj:
 
4.1.
Ahoj. Dneska jsem měla opravdu hektický den. Zase jsem šla do školy a nevěděla jsem jestli je lichý nebo sudý týden, neboly jestli mám odpoledku nebo ne. Když jsem přišla na poledku domů máma zavolala do školy a zjistila že odpoledka je. Ale to je jedno. Hlavní je že dneska konečně napadl pořádný sníh. Fotila jsem tam koně, Suzan (Shirská klisna), Krilia (Shirského koně) a Sixteen (nová klisna Lipicána). Na jednom místě se moje největší klisna Suzan zabořila až po krk. Takže super doufám že ho napadne ještě víc. Ahojky.
Čau. Napsala jsem rozhovor se Suzan: KLIK   Ahoj
 
3.1.
Ahoooooj. Nemohla jsem se dočkat až vám napíšu. Jak jsem už psala včera jsme jeli k babičce. Tam byly ještě nějaké dárky z Vánoc. Moje byla velká taška s andílky, a v ní spousty věcí, a mezi nim a ležela moje vysněná klisna Lipického koně. Takže teď dávám rekord většina ranču, jelikož mám již čtaři Lipicány. Dvě klisny a dva hřebce. Foto dodám. Prostě super přírůstek. No tak ahoj.
 
2.1.
Čauky, tak zase píšu. Dneska pojedeme k babičce, tak se pokusím udělat nějakou tu fotku. Beru s sebou všechny nové koníky plus Fleka, Spirita a Jacka. Spirita a Jacka proto že tam jsem je koupila a Fleka kvůli jeho klisně Kiar. Třeba se mi a fotce podaří zachitit i pejska Míšu či kočky. Babička určitě zase něco uvaří takže se fakt těšíííííííím. Jede i Anna a přiveze nové jezdkyně do ranče. Hele musím končit. Ahojky.
 
1.1. 2016
Ahoooj. Jak už jste si asi všymly je nový rok. A mimo to dneska má svátek Lencika takže všem Lencikám vše nejlepší. Já sama mám jednu Lenciku, je to hříbě appallosy  a dostala jsem ji k minulým Vánocům. Už má u mě profil, kdo by ji chtěl vidět tak je zde: KLIK. Doufám že se vám líbí. To je pro teď asi vše. Ahoj.
 
31.12.
Tak dneska je silvestr. Už se hrozně těším. Ale moc nemůžu pochopit proč někdo na silvestra pálí rachejtle. No, na silvestra to ještě docela chápu ale noc před tím to je moc. Rámus to je hroznej a nedá se spát (mě se to nějakým zázrakem povedlo). Asi si budu muset pořídit mýsto nového koníka špunty do uší. Tak ahoj.
Ahojky jsem zase zpět nahrála jsem to video:KLIK
Tak zase ahoj. Nahrála jsem další video: KLIK. Tak ahoj.
 
30.12.
Ahojky. Líbil se vám rozhovor? Kdo ho neviděl tak je zde: KLIK. Na dnešek plánuju natáčení dalšího videa války na Sluneční pasece a už mám i promyšlený scénář. Bude to bomba. Ani bych se nedivyla kdybych se s tim dostala do kina (přeháním). Tak ahoj zase něco vymyslím. Ahooooooj.
Tak se mi konečně povedlo dát na web upoutávku na nový seriál který dělám. Moc se mi nepovedla později udělám novou. Kdo ji chce vidět: KLIK. Doufám že se vám bude líbit. Ahoj.
 

29.12.

Už jsem zase nenapsala. No nic, co se dá dělat? Dneska jsem venku fotila nové Schleichy ale ještě je bohužel nemám na počítači. Skusím vymyslet nějaký článek. Ahoj.

 

27.12. 

Ahoj. Dneska jsem natáčela první díl nového seriálu Válka na Sluneční pasece a moooc se mi povedl. Jakmile ho dám na youtube tak se vám to napíšu. Hrozně už se těším na snih ale jak to tak vipadá tak asi ještě pár dnů padat nebude. Škoda. Ale má to i jednu výhodu. Nebudu mudet hledat Spirita ve sněhu :-).  Tak ahoj a mějte se.

 

26.12.

Moooooc se omlouvám že jsem nepsala zase jsem byla nemocná a pak jsem si užívala dárky. Určitě vás zajímá co jsem dostala. Vše je zde: KLIK, KLIK. Ahoj a hezké prázdniny.

 

21.12.

Ahojky mooooooooooooooc se omlouvám že jsem nepsala , bylo mi blbě. Special na Štědrý den. Ahoooooooojjj. :-)

19.12.

Mám rýmu takže nemůžu psát. Ahoj.

 

18.12.

 Ahoj. Moc se omlouvám že píšu až teď (je 15:27). Dneska jsem vyráběla bričku pro koně. Celkem se povedla ale musím uznat že žádný zázrak to není (moc se omlouvám fotku nemám ale brzi ji dodám). Brzo dám na web návod jak si ji vyrobit. Tak ahojky. 

Ahojky začala jsem dělat kalendář. Čau. KLIK

17.12.

Ahojky, dneska mám obvzláště dobrou náladu. Tohle byl totiž můj poslední školní den v roce 2015(měla bych jít ještě zítra a v pondělí ale rodiče se domluvily s učitelkou (Zítra pojede moje třída do kina(tam bych stejně nejela) a v pondělí bude Vánoční besídka)) a za týden anoo za týden bude Štědrý den já se fakt těšíííím (mimochodem já si přeju jenom Schleich koně). Dneska a po celé zimní prázdniny budu mít čas takže visolím nějaké dobré články (samosebou pokud my rodiče nezakážou počítač), takže se těšte a určitě chodtě každý den na můj web. Tak zatím ahoj. KLIK

 

16.12.

Moc se omlouvám že jsem poslední dny moc nepsala ale nebyl čas. Zkusím vám to vynahradit. Včera jsem měla výtvarnický kroužek a konečně jsem dostala to co jsem vyrobila. Fotka zde (Moc se omlouvám za nekvalitu dolní fotky). Ahoj.

(Tohodle koníka jsem dělala podle Rány)

 

14.12.

Nemám čas. Ahoj.

 

12.12.
Ahoj nemám čas psát: KLIK (To je to jediné co jsem stihla napsat). Ahoj.
 
11.12.
 Poprvé po nemoci jsem byla ve škole. Představte si já měla Pondělí. Na druhou hodinu jsem si málem připravila angličtinu místo dějáku. A po pátý jsem šla málem domů. Ale zítra je sobota takže vše v poho. Pa, mějte se hezky a o výkendu :-).
 
10.12.
Ahoj. Zítra už zase půjdu do školy ale mě to nějak nevadí (normálně z toho mám trauma :-)). Asi mě uklidnuje to že za dva týdny jsou Vánoce. Už se hrooooozně těším. Taky kdo by se netěšil že jo? Hrozně si přeju hřebce od Shirského koně (A teda ještě spoustu dalších koní ale tohodle asi nejvíc), dokonce pro něj už mám jméno: Krilio. Hezký ne? Ale už musím končit. Ahoj.
 
9.12.
Ahoj moc se omlouvám že jsem včera nenapsala. Byla jsem nemocná a pořád jsem ale včera mi bulo fakt špatně naštěstí dneska je mi už dobře. Bohužel nemám moc času psát ale ještě než se rozloučím musím říct že už se fakt těším na Vánoce, budou už za 15 dnú. Tak ahoj.
 
7.11.
Ahoj. Jsem hrozně rádá že jsem tohle stihla napsat, ahoj.
 
5.12.
Tak nakonec to dopadlo dobře ale trochu jsem to ke konci pomotala. Škoda. A k tomu ještě dneska přijde Mykuláš. Ten náš nevodí čerty alespoň doteď nevodil. Já se tak těším. Případně vám napíšu co přinesl. Už jen 19 dní do Vánoc. No není to super? Tak ahoj a štědrého Mykuláše :-) (moc se omlouvám za tu rozmazanost této fotky)
 
 
4.12.
Ahoj. Mykuláš k nám do třídy nepřišel. Škoda. Ale stejně jsme je viděly. Jak o přestávce tak o hodině. A dneska vystupuju. Tyjo já mám trému. Snad to přežiju (ve skuutečnosti už jsem takhle párkrát vystupovala), tak mi držte palce. Ahoj.
 
3.12.
Ahooooooj zase pííííšu, dneska mám strašně vtipnou náladu ha ha ha :-). Dělala jsem fotopříběh lalala.  Zítra na naší budou čerti a mykuláš, no na ti čerty se netěším ale na dárky ano. Představte si zlobivé lidi nosí na WC. Já tam nikdy nebyla ahoj.
 
2.12.
Ahoj tak zase píšu brzo ráno. Nechápu proč ale pořád vstávám hrozně brzo, tak jsem alespoň přemítala co ještě dopsat na web. Teď půjdu ještě vylepšovat web tak napíšu později ahoj.
 
1.12.
Ahhooojj je ještě šest ráno a já píšu. Protože vy moc dobře víte že v úterý nemám čas. Ale jak vydíte přece jen se nějaký najde. Sepisovala jsem scénáře pro fotopříběhy. Ale teď budu čekat na sníh protože ty fotopříběhy se odehrávají v zimě a co by to bylo zima bez sněhu že jo? Hele taky vám přide že Breyer převyšují Schleich? Já jsem teda na straně Schleich jelikož já Breyer nesbírám protože ani nevím kde je mám sehnat. Breyer jsou sice hezcí ale Schleich mě prostě přitahují. Jestli čte někdo kdo zbírá jen Breyer tak se mu dištakt omlouvám jesti jsem ho urazila já jen napsala co jsi myslm jo? Tak ahojky od Ajky :-)
 
30.11.
Tak jak se vám obrázek líbil? Mě přijde docela nááááááádhernej, ale nevím co na to vy. Tuhle a mnoho dalších najdete v nové fotogalerii. Tak ahooj.
 
29.11.
Tak přece jenom jsem napsala. Už jsem se bála že nenapíšu jelikož dneska pojedeme k babičce ale povedlo se to. Za babičkou se strašně teším protože tam budu moct dobře fotot koně. No, už musím končit. Ahoj podějc.
Tak jsem zpádky. Vybil se mi mobil takže fotky od babičky nemám. Ale mám fakt super fotky a jednu vám dám i sem. Dobrou.
 
28.11.
Ahoj, tak dneska budeme mít k obědu pizzu a já asi budu mít Hawai, no není to super? Já Hawai přímo miluju. Hlavně proto že je na ní ten ananas. Moc se omlouvám už musím končit ale určitě ještě napíšu.
Dobrou noc. Zítra pojedeme k babičce takže určitě něco nafotím, beru s sebou Piabel, Zimu, Kudrlino a Ocáska. Tak se hezky vyspěte a zase zítra.
 
27.11. 
Ahojky ještě jednou se moc omlouvám že jsem nenapsala protože jsem se učila. Do neděle budu určitě psát pavidelně a pak se uvidí. (Nejpozději se ozvu ve čtvrtek).Posílám fotku pyramidy z koní kterou se sama dělala (hned po vyfocení koníci popadaly). Pac a ahoj vaše Ajka.
 
26.11.
Ahoj asi nebudu moc psát musím se učit.
 
24.11.
Ahooj, je přesně třičtrvtě na šest a já píšu a proč? Jistá odpověď. Protože už dneska nenapíšu. Nebudu mít čas. Už jen měsíc a budou Vánoce no není to super? Hele ráda jsem vám napsala ale teť už ahoj.
 
23.11.
Čauky mňauky, jsem tu zas a nesu vám zlatý vlas, vlastně nenesu napsala jsem to tam jenom proto aby se to rýmovalo chápete? Dnes jsem na svojí poličce objevila jednoho rozbytího koně od Protona a bylo my líto aby tam jen tak stál a prášilo se na něj tak ode mě dostal jméno Spirit (ale říkáme mu Blesk). Jako plemeno jsem mu našla Lipicána. Jezdit se na něm bohužel nebude protože v minulosti měl zlomenou nohu ale bude stejně k úžitku Scatty s ním má v plánu cviky drezury ze země. Určitě bude mít úspěch jelikož je krásný a poslušný. Už musím končit zase někdy napíšu.
 
22.11.
Ahoj už jsem zase tady, včera jsme byly u babičky (moje babička byla švadlena tak se nedivte), já jsem si od ní půjšila látky jehly a nitě a šila jsem koníků deky a jednomu hříbátku jsem udělala dokonce kamaše (zapoměla jsem ten lepší název ale třeba si vzpomenu). Fotka je dištak ve fotogalerii. Ozvu se pozdějc.
Tak jsem zase tady, video už je na youtubu super ne? Hned jak budu moct ho dám na tenhle web. Tak za chvíly.
Supéééééér, konečně se mi podařilo sem dát to video, vidíte když něco slíbím tak to dodržím, nebo je snad rok 2016? Tak čaukes.
 
21.11.
Ahooooooj, já už se tešila včera že napíšu ale vůbec jsem neměla čas, točila jsem další video a fotila a fotila asi jsem ještě nenapsala jak jsem včera fotila Hanri v dešti (Pod borovicí, v bahně a pítku pro ptáky). Taky uř se tak těšíte na sníh ? Já strašně, budu v něm totiž fotit koníky. Jupí, konečně se mi povedlo vyrobit hezkou ohlavku, foto ve fotogalerii. Tak pozdějc.
 
19.11.
Ahoj (nazdar se mi nelíbylo) dneska jsem sebou vzala Podkovu, Kudrlinu a Slzu vzala do školy. Cesto spádky jsem je chtěla fotit ale začalo pršet ale i tak jsem pořídila dvě fotky (Slza se tak kinklala že jsem se bála že spadny). Tak zítra.
 
18.11.
Nazdár (skusila jsem napsat jiný pozdrav než ahoj), tak už je večer a já píšu. Mrkněte se do Vltavy, nemám čas.
 
17.11.
Moooc se omlouvám že jsem včera nenapsala. Byly jsme u zubaře a potom u babičky takže jsem neměla vůbec čas ale dneska budu pilná. Už jsem natočila nějaká ta videa ale ještě si musím nějak založit účet na youtubu takže videa ještě cvíly potrvají ale do roku 2016 nejspíš budou :-) 
 
15.11.
Ahoj založila jsem si jezdeckou školu Vltava. Více informací je v informacíh. Tak se mrkněte :-))))
 
14.11.

Tak a jsem tu zase. Už jsem začala s tím fotopříběhem, fotky mám. Teť je ale ještě musím přesunout do počítače takže nevím kdy to bude ale vím že se to bude jmenovat nový ranč a teť jdu psát knihu, ahoj.

 

13.11.

Čau, jste pověrčivý jestli ano radči bych být vámi ani nevylezla z postele. Pátek třináctého totiž nosí smůlu to je smůla co? No tak taď už půjdeme zase ke koním. Začala jsem psát knihu, ano knihu. Nevím jestli někdy vijde ale pokud ano budete první kdo se to doví. No vlastně si ji budete moct dokonce i přečíst dřív založila jsem totiž novou rubriku příběhy a knihy, mrkněte se.
 
12.11.
Ahoj tak už zase píšu a jsem na kroužku konečně jsem svojí kamarádce ukázala tanec který už necelí rok trénuju. Ne jdřív jsem se trochu fakt trošičku stiděla ale nakonec jsem to dokázala Jupííííííí. Ohromila jsem ji, pokus se zdařil pak jsem zase blbla s foťákam ale fotku nemám. Sorry.
 
11.11.
Moc se omlouvám že jsem včera nenapsala, neměla jsem čas. O výtvarce ve škole jsme si mohly malovat co jsme chtěli já namalovala tenhle obrázek (Moc se omlovám že je to obráceně mě to jinak nešlo vifotit):
A taky jsem už začala dělat svím koníkům oblečky na vánoce. Ve fotkách najdete čtyři koníky s oblečky.
 
9.11.
Ahoj, přeci jenom jsem to stihla ale vůbec netuším o čem bych mohla psát. Jo a ještě jedna věc. Už dělám na tom fotopříběhu měl by být do Vánoc hotový ( možná bude i dřív).
 
8.11.
Tak dnezka jsem si pro změnu hodně přivstala(vstala jsem v půl šesté). A tak jsem fotila ve Veselém Stádě (Přes den já nemůřžu jelikož by mě členové Veselého Stáda zpozorovaly( Fotky dení dělá za mě Rána a její foťák)). Nebojte se fotky dodám až se mi podaří je přesunout z telefonu na počítač což chvíly potrvá. Je ještě ráno tak napíšu zase pozdějc.
Tak zase ahoj, byla jsem na internetu a koukala se na různé scheich koně. Pořád nemůžu pochopit proč někdo ti koně vůbec přemalovává. Někdy pocopím když ten kůň vypadá hezky ale já bych třeba svoje koníky vůbec nepřemalovala (to platí samosebou je pokuď nejsou poškrábaný od ucha ke kopztu), ale přemalovat nového koně mi přijde úplně jako blbost. Co myslíte vy? Napište.
Tak už jsem tady zas. Byla jsem na výletě, to by jste nevěřily jak mě bolí nohy. K obědu byla pizza což bylo super, akorát jsem neměla mojí oblíbenoou ale i tak byla moc dobrá. Jo a zítra možná nenapíšu protože mám odpoleku ale budu se snažit. Tak ahoj.
 
7.11.
Dneska jsem si trochu přispala a tak píšu až teď. Mezitím co jsem spala už zvířata z Veselého Stáda stihly zažít dobrodružství. To je toho co člověk prospí viďte?
Tak se mrkněte do novinek :-)
Oběd byl dobrý a navíc byla pozvaná i Rána(foto dodám).
Byla jsem s rodiči na vycházce. Chtěla jsem fotit koně ale táta řekl že nebude čas tak jsem je nevzala. Je to škoda ale budou ještě příležitosti. Nakonec ta procházka nebyla tak hrozná až na toho mrtvého hraboše (foto nemám a myslím že ho většina z vás chtít vidět nebude). Tak a teď už se jdu dívat na film co se u nás teď právě bude pouštět. Tak zítra. :-) 
 
6.11.
No konečně je pátek a přijde k nám návštěva.Tak zatím..............
 
Tak zase ahoj dostala jsem..... No víc v novinkách :-) Zítra je víkend takže budu nejspíš hodně psát tak zatím ahoj :-)
 
5.11.
Založila jsem si vlastní webové stránky. Moc doufám, že se vám budou líbit, a taky doufám, že nejste žádný kluk, a na uvítanou jedna super fotka koníka mojí kamarádky :-)
 
 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode